CONCEPT

"Ons concept is gebaseerd op 1 cameraman die op 1 locatie aanwezig is, inclusief al het materiaal."

Tegenwoordig profileert elk bedrijf zich op social media. De één is er meer mee bezig dan de ander.

Men weet dat het creëren van content een must is. Maar veel komen er niet aan toe, denken dat het duur is of kunnen het niet continueren door gebrek aan content. Vaak zijn de ideeën er wel maar is de uitvoering amateuristisch.

Wij hebben jarenlange ervaring in de wereld van video en ondervonden dat het produceren van content niet altijd gepaard hoeft te gaan met hoge kosten.

Je hebt keuze uit 4 pakketten om een video te laten maken. Hiermee ben je gegarandeerd van continue kwalitatieve content. Korte video’s en promo video’s. Bij ons krijg je standaard gratis foto’s en zelfs een drone opname. Allemaal in 1 pakket!  Wil je voor één heel jaar lang gebakken zitten met visuele content ga dan voor ons DIVINE pakket waardoor je continue andere zichtbaarheid creëert voor jouw bedrijf en je jouw concurrenten achter je laat.

Ons concept is gebaseerd op 1 cameraman die op 1 locatie aanwezig is, inclusief al het materiaal.  Wij streven ernaar om binnen 1 week op te leveren. Er is 1 feedbackronde, dus bundel alle feedback. Hoe sneller jij feedback geeft hoe sneller wij kunnen opleveren. 

Alle bewerking zoals rechtenvrije muziek, kleurbewerking en sound FX zit bij de prijs inbegrepen. Simpel en makkelijk.

Hoe werkt het?