Voor de feestmaanden is ons concept perfect!

Wij van DIVINE creëren het verschil op het gebied van event registratie/ aftermovies maken. 

Met één van de twee pakketten, heb je gegarandeerd jouw video en foto’s binnen 1 week na de opnames bij jou in de inbox! Het laten maken van een mooie event video  is nog nooit zo makkelijk gegaan.  Of het nu een kerstborrel is of een afscheidsfeest van een collega of zelfs voor  groot events kan je ons inzetten. Wij helpen je graag verder. Maak een keuze en wij nemen contact met je op. 

Meer info

Meer leads ontvangen

Wij hebben jarenlange ervaring in de videoproductie wereld. Weten exact waar wij het over hebben. Geen video’s maken om het video’s maken, maar video’s die écht leads opleveren of die echt wat doen voor jouw branding.

Bespaar een hoop tijd en geld

Met dit concept bespaar je tijd en geld.  Het maken van mooie content is nog nooit zo makkelijk gegaan.  Jouw kalender kan tot één jaar gevuld worden met video/foto content.

Concurrentie voorbijstreven

Efficient jouw video’s het hele jaar door op het juiste moment klaar hebben staan en bieden waar de consument behoefte aan heeft. Hierdoor ben je altijd up to date zichtbaar waardoor je jouw concurrentie achter je laat.

Wie zijn wij?

Het verhaal achter dit concept.

Gedurende 10 jaar hebben wij ( BKN-Productions) ervaring in de videoproductie wereld. Afgelopen 2 jaar kwam de realisatie dat het produceren van content niet altijd gepaard hoeft te gaan met hoge kosten.

Dit is de reden dat wij een nieuw label hebben gelanceerd genaamd: DIVINE Content Creation. Dit label zorgt ervoor dat jouw kalender continue gevuld is met betaalbare kwalitatieve content die net even anders is dan anders, hierdoor is jouw bedrijf altijd online up to date zichtbaar.  Efficiënt filmen zonder poespas, monteren en fotograferen door 1 professional. Snel en makkelijk.

Video laten maken

Wij denken graag met je mee. Vul jouw gegevens op en wij nemen vrijblijvend contact op.

Ad hoc video’s laten maken in regio Den Haag e.o.

  • 1 cameraman inclusief materiaal.
  • Video/fotobewerking inclusief.
  • Oplevering binnen 1 week.
  • Drone shots en foto’s gratis
  • Altijd kort lijntje om een video te laten maken
  • Efficiënt door geen offerte traject.
  • Transparante prijs.


    is een onderdeel van BKN-Productions.